Nyheter

Nyheter

Ridder Slitesterk fornyes til våren og høsten 2018

Janus fornyer nå serien Ridder Slitesterk til barn. Her blir det mye å glede seg til. Allerede våren 2018 presenterer vi en mellomkolleksjon – en limited edition - i nye farger (se bildet), som inneholder jakke, bukse, longs, trøye, hals og pannebånd. Høsten 2018 fornyer vi hele Ridder Slitesterk-serien, der vi legger til nye ullstoffer og flotte, tidsriktige farger.

Er du forhandler, ta kontakt med ordrekontoret for å se og bestille nye Ridder Slitesterk. Ring tlf 55 53 58 10, eller send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Janus + Disney = sant

Janus har inngått samarbeid med Disney om lisensproduksjon av ullklær. De første klærne er allerede i handelen. Kanskje har du allerede sett ullklær til Disney-filmene Cars (Biler), Frozen (Frost) og Lion King (Løvenes Konge). Mer kommer! 
Samarbeidet med Disney betyr i praksis at Janus kan bruke alle de kjente og kjære Disney-figurene på plaggene. Vi kan røpe at det til neste år vil komme flere spennende serier med Disney-innslag.
Administrerende direktør Arne Fonneland er stolt.
– Avtalen er viktig fordi vi har fått tillit fra Disney. Det er litt opp til oss selv hvor omfattende kontrakten blir i praksis, sier han.

Fonneland gleder seg aller mest over at fabrikken i år har kunnet tilby flere faste jobber på Espeland i Bergen.
Maskinene går for fullt og det er innført skiftarbeid på flere avdelinger for å ta unna den økende ordremengden. Mandag til torsdag blir det kjørt skift fra syv om morgenen til tolv om natten.

Subscribe to this RSS feed