Ull er en god babyvenn

Ull er en god babyvenn

Babyer har ekstra god nytte av ullens fantastiske egenskaper.

Små babyer har ikke så god utviklet evne til å regulere kroppstemperaturen som større barn og voksne. Kler du babyen din i ull, vil du hjelpe barnet til å holde seg varmt og komfortabelt døgnet rundt. Ull har også den egenskapen at fiberen transporterer fukt bort fra kroppen, dersom babyen skulle bli klam eller våt.
I vår serie Janus Babywool bruker vi smarte løsninger, slik som god plass til hodet gjennom halsen og knapper på de rette stedene, som letter av- og påkledning for både babyen og foreldrene. Vi vet også at babyer vokser fort, så noen av våre bukser og dresser har oppbrett nederst ved foten og fremme på ermet. Denne kan enkelt brettes ned når barnet vokser. Vi har også lagt til rette for at du kan kle babyen din i flere lag ull, for eksempel body og strømpebukse innerst og en hel dress eller en bukse utenpå.

Ull hele året

Har du lagt merke til at ull ikke føles så fuktig, selv om den blir våt? Undersøkelser viser at ull kan ta opp 30 prosent av sin egen vekt i fuktighet uten at plagget føles vått. Ull varmer også selv i våt tilstand. Det gjør ullfiberen unik. Ullens egenskaper som fuktregulerende, temperaturregulerende og pustende gjør ull til ett første basis plagg for babyen året rundt.

Ekstra myk og UV - beskyttet

Som innerste lag ull kan du gjerne velge våre plagg i kvaliteten Lightwool, som er vårt letteste og tynneste ullstoff. Lightwool er strikket som en lett og sval single jersey kvalitet, som gir en glatt, myk og slitesterk overflate. Denne kvaliteten er et førstevalg for mange når det blir varmere i været. Vår Lightwool er også testet for UV-beskyttelse med gode resultater. Vi bruker merinoull til vårt undertøy, som er den mykeste og beste kvaliteten til plagg som skal brukes rett på kroppen. Plaggene er kløfrie og vaskes i maskin med flytende ullvaskemiddel.