Janus - naturlig varme strikket i Norge

I snart 130 år har Janus mestret kunsten å strikke ull. Vår dybde av erfaring, forankret i den ærverdige fabrikken på Espeland i Bergen siden 1895, betyr én viktig ting for deg: Vi vet hvordan man lager kvalitetsplagg. Hver tråd, hver søm og hvert designvalg bærer med seg en arv av kunnskap og innovasjon.

Når du velger Janus, velger du ikke bare et ullplagg. Du blir en del av en stolt tradisjon som er synonymt med kvalitet og tillit. Fra kalde morgener i barnehagen til fjellturer i skiftende vær – våre plagg gir deg naturlig varme for alle livets turer. Derfor har generasjoner av nordmenn stolt valgt Janus, for vi har siden 1895 kontinuerlig jobbet for å oppnå ekte kvalitet og komfort i praksis. Vi benytter myk merinoull, naturens mirakelfiber kjent for sin myket, termoregulering og fuktighetskontroll, og kombinerer den med vår strikketeknikk og erfaring. Resultatet? Plagg som ikke bare føles komfortable, men som også er designet for å vare.

bg-woman-heading.jpg

Ditt valg av Janus er også et valg for ansvarlig og lokal produksjon. I en tid hvor mange bedrifter forflytter produksjonen til lavkostnadsland, har vi stått fast ved våre røtter, investert på hjemlig grunn og prioritert kvalitet fremfor kvantitet.

 

Janus-herre-graabeash-classic-rev2.jpg

Ved å vende blikket mot vår historie forstår vi hva dagens kunder virkelig trenger: Naturlig varme for alle livets turer. Og mens tider endrer seg, forblir vår forpliktelse til deg urokkelig. Velkommen til Janus – hvor tradisjon møter dagens behov.